Pardoseli Acidate - Acid Stain

Pardoselile acidate cu Stone Acid Stain, prezinta efecte care seamana cu marmura lucioasa sau cu piatra naturala. Sunt pardoseli foarte moderne, potrivite pentru birouri, locuinte private, magazine, showroom-uri, hoteluri, spatii expozitionale etc.

Produsul Acid Stain este un compus pe baza de saruri metalice si acizi tamponati. Se aplica peste sape din beton, autonivelante, Microtopping sau Microdecor si dezvolta cu acestea o reactie chimica care produce cristale de sare colorate ce umplu microporozitatea sapei, colorand permanent suprafata.

Sunt disponibile 10 culori standard care se pot mixa intre ele, creand multiple tonalitati. Aceiasi acizi, pot dezvolta nuante diferite daca sunt utilizati pe suporturi din beton diferite.

Stone Acid Stain poate sa fie folosit si pe beton amprentat, pardoseli Stone Overlay, Stone Spray sau Microciment, pentru a infrumuseta suprafata sau pentru a da diferite tonalitati de culoare acesteia.

Stone Acid Stain poate sa fie utilizat in combinatie cu Dye Color, care este un amestec de culoare si solventi ce patrund in profunzimea betonului, microcimentului sau altor tipuri de pardoseli pe baza de ciment. Produce culori translucide, iar in combinatie cu Acid Stain ii intareste nuanta sau creeaza diverse tonalitati. Se usuca in 30 de minute, nu trebuie spalat si se poate lacui imediat. Este disponibil pe culorile rosu, albastru, verde, maro, negru, portocaliu si galben.

Rezultate 1 - 5 din 5

Pardoseli Acidate - Acid Stain

Acid stain

Produs pe baza de saruri metalice si acizi, care, aplicat ...

Dye color

Dye Color este un pigment pe baza de solventi, utilizat ...

Dye retarder

Datorita faptului ca acetona din pigment se evapora, pentru ...

Polystone TR 100

Polystone TR 100 este o rasina bicomponenta pe baza de ...

Sealfloor 100

Este o rasina transparenta pe baza de solventi pentru ...

Tencuieli decorative amprentate

Roci artificiale

Tratamente / Detergenti