microciment

Microcimentul este o baza de ciment utilizat pentru realizarea sau renovarea pardoselilor exterioare, interioare sau a peretilor, cu o grosime de 2-3 mm si rezistenta ridicata la abraziune, trafic pietonal, agenti atmosferici ( inghet/dezghet), raze UV.

Datorita capacitatii de adeziune ridicata, microcimentul are o aplicabilitate si adaptabilitate de 360 de grade, putand fi utilizat atat pe orizontala cat si pe verticala. Poate fi utilizat atat pentru crearea suprafetelor noi cat si pentru renovarea suprafetelor existente, fara a fi necesara demolarea, economisind astfel timp si bani. In cazul in care se foloseste un suport existent, acesta trebuie sa fie fix, stabil, in caz contrar este necesara demolarea suprafetei vechi si crearea unui suport nou. Se aplica rapid si permite utilizarea normala a suprafetei dupa o zi de la aplicare.

Microcimentul se poate realiza pe o gama variata de culori si modele ( pentru a vizualiza culorile si aplicabilitatea practica a microcimentului , puteti accesa butoanele de pe pagina principala: CARTELA CULORI , GALERIE FOTO SI GALERIE VIDEO). Mortarul poate fi colorat cu produsul COLOR TOP pentru a obtine efectul de "nori" (stucco). Suprafata finala poate fi tratata si colorata cu produsul ACID STAIN pentru a obtine efectul de marmura sau cu DYE COLOR pentru a obtine culori intense.

Produsul care sta la baza microcimentului se numeste Micro Topping iar recent a fost dezvoltat Microdecor, cu o granulatie intermediara, intre Micro-Topping R si Micro-Topping S.

Ambele produse sunt impermeabile, aderente si rezistente, ceea ce le face potrivite pentru a renova bucatarii, bai, compartimente de dus, pentru a decora cadele de baie, pentru  showroom-uri, magazine, centre comerciale, restaurante, cafenele etc

Nu a fost găsită nici o înregistrare.

Microciment

Tencuieli decorative amprentate

Roci artificiale

Tratamente / Detergenti

Microciment

1. Aplicarea Primer MT

Microciment

1. Aplicarea Micro-Topping R

Microciment

1. Aplicarea Micro-Topping S

Microciment

1. Aplicarea rasinei