Cursuri de formare

Cursurile de formare se organizeaza periodic de catre compania producatoare, cu scopul de a prezenta specialistilor in domeniul constructii,  produsele inovative utilizate pentru realizarea pardoselilor din beton amprentat, microciment ,  tencuieli decorative amprentate si modul de utilizare corect si eficient al acestora, astfel incat sa se realizeze finisaje estetice si superioare din punct de vedere calitativ.

Cursurile dureaza in medie 2 zile, acestea fiind necesare pentru fixarea si uscarea materialelor, pe faze de lucru, astfel incat mostrele realizate sa prezinte aceleasi caracteristici ca si lucrarile pe care le veti desfasura in interesul clientilor finali.

Toate cursurile de acest tip vor avea loc la punctul de lucru al companiei din Cluj-Napoca, strada Branului nr.1-3.

Data, ora de incepere si costurile aferente urmatorului curs vor fi afisate pe site.

Pentru a va inscrie , completati formularul atasat si trimiteti-l cu minim o saptamana  inainte de inceperea cursului,  pe adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau direct la biroul de pe str.Branului nr.1-3 din Cluj-Napoca.  In urma solicitarii de participare se va elibera  beneficiarului o factura care  se va achita cu minim 5 zile inainte de inceperea cursurilor, in contul mentionat pe factura sau direct la biroul de pe str.Branului nr.1-3 din Cluj-Napoca.

Pentru informatii suplimentare in legatura cu programul cursurilor, plata sau alte detalii necesare, ne puteti contacta la nr. de telefon: Showroom - 004 /0264 417508; 004 0784408000  - Oana Pop - Director comercial sau e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Fisa de inscriere curs