Stone System International

(EN)

Stone International, compania cu o vechime de 20 de ani si lider pe piata europeana in domeniul productiei materialelor utilizate pentru realizarea pardoselilor din beton amprentat, a suprafetelor decorate cu microciment, a tencuielilor decorative amprentate, pardoselilor de grosime mica, pardoselilor industriale  etc, a deschis la Cluj-Napoca in noiembrie 2014 a doua filiala de distributie directa, Stone System International.

O alta filiala a firmei producatoare a fost deschisa la Bucuresti in anul 1998, Stone Romania, ocupand cu succes pana in prezent , un loc  important pe piata autohtona.

In prezent, compania este reprezentata in fiecare regiune a Italiei, in Germania, Grecia, Polonia, Finlanda si Romania, fiind in permanenta expaniune.

Filiala deschisa la Cluj-Napoca isi propune sa puna la dispozitia persoanelor  care doresc sa construiasca sau sa renoveze diverse suprafete, materiale de calitate superioara, pentru realizarea de lucrari cu aspect estetic deosebit si rezistenta indelungata in timp, la preturi de producator.

De asemenea, dorim sa oferim solutii adaptabile si  innovative pentru realizarea proiectelor arhitecturale sau ale designerilor pentru interioare.

Firmele sau constructorii individuali care opereaza cu acest gen de produse , pot achizitiona materia prima de calitate superioara, cu certificare CE, de la distribuitorul direct, fara intermediari sau costuri suplimentare pentru import.